Германският производител на електрически автомобили Next.e.GO Mobile SE подаде молба за

...
Германският производител на електрически автомобили Next.e.GO Mobile SE подаде молба за
Коментари Харесай

Компанията, която искаше да прави електромобили в Ловеч, подаде молба за банкрут


Германският производител на електрически коли Next.e.GO Mobile SE подаде молба за неплатежоспособност за повторно от 2020 година насам, заяви

Компанията показва като причина " неподходящата пазарна среда ". Припомняме, че компанията имаше проекти да посрои цех за електрически автомобили в Ловеч, а по-късно и в македонския град Тетово.

В  съобщение на e.Go написа, че е подала молба за разкриване на произвеждане по неплатежоспособност в окръжния съд в Аахен в Германия. За краткотраен синдик е назначен доктор Клаус-Петер Крут от адвокатска адвокатска фирма AndresPartner. e.Go го разказва като „ специалист по преструктуриране “, само че към момента не е решено дали компанията ще бъде преструктурирана.
„ През идващите няколко седмици доктор Клаус-Петер Крут ще получи обзор на икономическата обстановка на място в Аахен и ще влезе в полемики с всички основни заинтригувани страни. Въз основа на това той ще изследва всички налични варианти за метаморфоза “, показва e.Go в немското си прессъобщение. В петък към 320 чиновници на компанията бяха осведомени за обстановката и идващите стъпки.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР